Vælg en side

Bliv medlem af Fodboldgolfklub Odsherred (FGKO)

Et medlemskab af FGKO, giver fri adgang til klubbens hjemmebane hos Odsherred Eventpark alle dage inden for åbningstiden (8-21, alle dage).

For at blive medlem af fodboldgolfklub Odsherred (FGKO), skal du indbetale kontingentet, samt udfylde nedenstående formular. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din betaling og dermed dit medlemsskab af FGKO. Medlemskabet inkluderer fri adgang til banen hele sæsonen inden for åbningstiden (8-21, alle dage). FGKO har hjemmebane hos Odsherred Eventpark, Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge.

Der er fast træning onsdage kl. 19 – bliv medlem af klubbens facebookside for nærmere info vedr. klubben, træninger og alt andet relevant.

Har du spørgsmål eller kommentar kan klubben kontaktes på denne mail.

Priser, sæson 2020 Pris for sæsonen (til og med 31/10)
Børn (6-14 år) 400 kr.
Voksen (15-59 år) 500 kr.
Senior/pensionist (60+ år) 400 kr.

Kontingentet skal indbetales til: Reg.Nr.: 0517, Kontonr.: 0000304413

Fordele som medlem:

• Fri adgang til banen alle dage inden for åbningstiderne (8-21).
  • Halv pris på alle andre fodboldgolfbaner, der er medlem af Dansk Fodboldgolf Forening (DFGF).
  • Mulighed for deltagelse i turneringer rundt om i landet.
  • Du bliver en del af en sjov og hastigt voksende sport – hos danmarks måske bedst beliggende bane.